Balaton

Kedves Látogató!

Fedezze fel velem Magyarország, és a Balaton legszebb tájait madártávlatból, a balatonkeresztúri repülőtérről felszállva egy Piper PA-28-as típusú repülőgéppel.

Ha már régóta vágyakozik arra, hogy a fellegekbe emelkedjen, és megcsodálja azt, hogy a felhők fölött mindig kék az ég, megteheti ezt most egy sétarepülés alkalmával, ahol akár Ön is vezetheti a repülőgépet egy képzett pilóta felügyeletével! A Kis-Balaton felett repülve rácsodálkozhat a természet védett értékeire, bepillantást nyerhet a növény és állatvilág csodáira madártávlatból.

Utunkat innen folytatva a Balaton, és a Keszthelyi-öböl felé páratlan látványt nyújt a távolban magasló Badacsony és tanúhegyei, valamint a Fonyódi hegy és annak környéke.

Miután megtekintettük ezeket a tájakat, utunkat folytatva fordulunk Keszthely és Hévíz irányába, ahol láthatjuk a világon egyedülálló Hévízi tavat, melynek termálvizében olyan oldott ásványi anyagok vannak, mely az egészségünkre kedvező befolyással lehetnek. (A Hévízi tavon kívül a világon még egy ilyen tó van, azonban azt fürdésre nem használják!)

Ha felkeltettem érdeklődését a repülés iránt a fent leírtakkal, amely csak ízelítő a felejthetetlen élményből, akkor kérem ne habozzon, keressen meg a kapcsolatok menüpontban található elérhetőségek egyikén!